Disseny de packaging

A KOFFEE Comunicació dissenyem packagings que no només contenen el teu producte, sinó que formen part i expandeixen l’univers de la teva marca. A la nostra agència de disseny estem especialitzats a desenvolupar packagings que capturen l’essència de la teva marca i la traslladem conceptual i gràficament al teu packaging.

El packaging és el primer punt de contacte entre el producte i el client

Per això, el nostre enfocament se centra a crear dissenys d’embalatge innovadors i personalitzats que atreguin, comuniquin i convencin. Des de la conceptualització fins a la producció, treballem meticulosament per a assegurar que cada detall reflecteixi la qualitat i els valors de la teva marca. Els nostres serveis en disseny de packaging inclouen:

Disseny d'embalatge

Creació de solucions de packaging a partir del brànding de la teva marca que asseguren coherència, creativitat.

Brànding i disseny gràfic

Desenvolupament de la identitat visual de la teva marca en el teu producte a través d’un embalatge que ressalta en el mercat i en la ment dels consumidors.

Packaging sostenible

Dissenyem pensant en solucions reciclables i respectuoses amb el medi ambient. Junts dissenyem el canvi.

Consultoria

Assessorament estratègic per a innovar i millorar la presentació dels teus productes, dotar-los de personalitat i generar un impacte potent en el consumidor.
A KOFFEE Comunicació, combinem creativitat i innovació per a oferir-te serveis de disseny de packaging que no només compleixen amb les expectatives del mercat actual, sinó que també estableixen noves tendències. El nostre equip de dissenyadors gràfics està dedicat a transformar la teva visió en una realitat tangible que enamori als teus clients i impulsi la teva marca.

Alguns dels nostres projectes de disseny de packaging

Branding, Disseny Gràfic, Il·lustració, Packaging

Frontera

Branding, Disseny Gràfic, Il·lustració, Packaging
Packaging

Packaging Vilardell Digest

Packaging
Packaging

Packaging Supositoris de Glicerina Vilardell

Packaging
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!