DAD Plastic

Branding

DAD Plastic

1 de desembre de 2017

KOFFEE Comunicació

Branding, Disseny Gràfic.

DAD Plastic és una empresa que es dedica a la fabricació, compra, venda, comercialització d'articles d'injecció en plàstics.

Briefing

Creació de logotip corporatiu inspirat en l’activitat que desenvolupa l’empresa i els sistemes d’injecció de plàstic, tècnica industrial principal que utilitzen.

Desenvolupament

En primer lloc, s’analitza quin és el procés de fabricació en injecció en plàstic. S’observa que l’element clau són els motlles que s’utilitzen per crear la morfologia dels elements que es fabriquen, injectant-los el plàstic per una petita cavitat. És una peça que requereix un sofisticat nivell d’elaboració i perfeccionament. També té la característica que estan formats sempre per dues peces simètriques que s’ajunten per formar una forma. Es creen diverses icones basades en formes simples per representar un motlle. Però de seguida es considera que les sigles DAD del nom de l’empresa són idònies per a representar aquest motlle, per la seva simetria i per la morfologia. Es proven diverses solucions per a crear la icona, finalment el client aposta per una versió apaïsada del logotip per la seva millor aplicació en els formats necessaris. S’utilitza tipografia de pal sec, amb un gruix reduït per transmetre sensació de lleugeresa i sofisticació, així com perquè és la que millor transmet el concepte de simetria. Per altra banda, s’utilitza un fons de color degradat per a la icona per reproduir la sensació volumètrica del material plàstic.

Proposta Final

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!