73 Barrios

Branding

73 Barrios

14 d'abril de 2017

KOFFEE Comunicació

Branding, Disseny Gràfic.

73 Barrios es una empresa de Barcelona, fundada per dos amants de la música, productors i enginyers de so. Es dediquen a instal·lar equips de so d'última generació adaptant-los a les necessitats de cada espai.

Briefing

Creació de logotip per a l’empresa que s’establirà a Barcelona. Es vol fer un símil amb la diversitat musical que es viu a Barcelona i la seva oferta d’equips musicals, per donar el missatge que hi ha infinitat de possibilitats segons les característiques individuals de cada demanda.

Desenvolupament

En la reflexió conceptual s’arriba a la conclusió que una bona manera de conectar la diversitat musical barcelonina i la de la empresa son els barris de Barcelona. Una característica molt propia de la ciutat es que hi ha un contrast molt gran entre barris, tant a nivell paissatgístic, d’estil de vida, d’oci i com no, musicalment parlant. En aquest sentit, i tenint en compte que a Barcelona hi ha una gran quantitat de barris: 73, es pot fer una connexió interessant entre la ciutat i el concepte empresarial.

Gràficament es juga amb el número 73 i la B que representa la paraula Barri. En l’evolució de les propostes es pot obsercar com es parteix de la unió entre el número 7 i el 3 per crear la B, per fer alusió al concepte. Per altre banda, l’encreuament de linies s’inspira en la imatge zenital que es dibuixa a l’observar els carrers del plànol d’una ciutat. Finalment, s’inclou l’element del punt com a delimitador espaial, representant el punt de trobada dels 73 barris de la ciutat.

Proposta Final