Maquetació editorial

La nostra passió pel disseny i la maquetació editorial ens converteix en un col·laborador idoni en el sector de serveis editorials, oferint a clients, autors i editorials els serveis de disseny i maquetació per una gran varietat de formats. Des de llibres, revistes o grans publicacions fins a catàlegs, memòries o publicacions corporatives.

Estem especialitzats a oferir solucions de maquetació editorial

Som el teu aliat en maquetació. El nostre estudi de disseny gràfic entén la importància d’una presentació impecable. La maquetació no és només l’art d’organitzar el text i les imatges de manera estètica; és crear una experiència de lectura que captivi i comuniqui efectivament el missatge. Ja sigui per a llibres, revistes, informes anuals o catàlegs, el nostre enfocament personalitzat garanteix que cada pàgina reflecteixi la teva visió i objectius.

Oferim serveis editorials des del disseny de cobertes fins a la maquetació interior, incloent-hi la selecció tipogràfica, el tractament d'imatges i la creació d'elements gràfics que complementin i enriqueixin el contingut

A KOFFEE Comunicació som perfeccionistes, treballem meticulosament el disseny editorial perquè no passi res desapercebut.

La maquetació editorial requereix un equilibri entre estètica i funcionalitat. Per això, treballem estretament amb tu per assolir l’objectiu de la teva publicació, adaptant el disseny per a maximitzar l’impacte i l’accessibilitat. La nostra experiència en maquetació i serveis editorials s’estén a una àmplia varietat de formats, incloent-hi impresos i digitals.

Triar KOFFEE Comunicació significa confiar en una agència dedicada a la maquetació editorial de qualitat

Amb un equip de dissenyadors gràfics experts en disseny editorial, estem llestos per a transformar les teves idees en publicacions editorials impactants.

Alguns dels nostres projectes de maquetació editorial

Comunicació, Disseny Gràfic, Il·lustració

Departament d’Educació Generalitat de Catalunya – Preinscripció Escolar 2024/2025

Comunicació, Disseny Gràfic, Il·lustració
Comunicació, Disseny Gràfic

Agència Catalana del Patrimoni Cultural – Visitmuseum

Comunicació, Disseny Gràfic
Branding, Comunicació, Disseny Gràfic

The Hepatitis Fund

Branding, Comunicació, Disseny Gràfic
Disseny Gràfic, Il·lustració

Agència Catalana de l’Aigua – Llibret Mecanismes Estalviadors

Disseny Gràfic, Il·lustració
Comunicació, Disseny Gràfic

Cicle de diàlegs – Delegació del Govern a Madrid

Comunicació, Disseny Gràfic
Comunicació, Disseny Gràfic

Institut Ramon Llull – Stand Fira del Llibre en Català

Comunicació, Disseny Gràfic
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!