Disseny de pàgines web

Oferim serveis de disseny de pàgines web que no només capturen l’essència de la teva marca, sinó que la desenvolupen en l’entorn digital. A l’hora de dissenyar una pàgina web, tenim en compte l’estètica i la funcionalitat a parts iguals. Tant si es tracta de disseny web corporatiu com una landing page per a una campanya, cal analitzar els objectius i dissenyar en conseqüència.

Com a agència de disseny web, entenem la importància de la primera impressió digital. Per això, ens dediquem a crear llocs web personalitzats, que destaquen per la seva accessibilitat, claredat i originalitat per transmetre i desenvolupar les marques. Des del disseny WordPress fins al disseny i programació web avançada, el nostre equip treballa minuciosament tots els detalls, perquè sabem que la web és la carta de presentació principal d’una marca.

Tant si busques crear una pàgina web estàtica presencial com si vols crear la teva botiga online, som la teva agència de disseny web. Els nostres serveis inclouen:

Disseny WordPress

Especialització en la creació i personalització de llocs en WordPress, la plataforma líder per a gestió de continguts, oferint flexibilitat, facilitat d’ús.

Disseny i programació web personalitzada

Combinem un disseny totalment personalitzat amb programació HTML per crear llocs web complexos, interactius i dinàmics.

Disseny web corporatiu

Solucions per a empreses que busquen enfortir la seva presència en línia amb un lloc web presencial sota el brànding i la línia gràfica de la seva marca.

Creiem que un bon disseny web és fonamental per a l’èxit en l’àmbit digital. Utilitzem les millors pràctiques i les últimes tecnologies en disseny i desenvolupament web, assegurant que el teu lloc no només sigui visible, sinó també rellevant i atractiu per a l’usuari.

Descobreix com podem ajudar-te a construir o renovar el teu lloc web per construir i reforçar la teva marca en l’àmbit digital.

Alguns dels nostres projectes de disseny web

Disseny Web

Coalesce

Disseny Web
Disseny web, programació web a mida Barcelona KOFFEE Comunicació
Disseny Web

Web Salut Gaudí

Disseny Web
Branding, Disseny Gràfic, Disseny Web

Fotogaraje

Branding, Disseny Gràfic, Disseny Web
Branding, Disseny Gràfic, Disseny Web

Laboratoris Vilardell

Branding, Disseny Gràfic, Disseny Web
Branding, Comunicació, Disseny Gràfic, Disseny Web

Vilardell Digest

Branding, Comunicació, Disseny Gràfic, Disseny Web
Disseny Web

Clínica Boj

Disseny Web
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!