Woodbern

Branding

Woodbern

17 de juny de 2017

KOFFEE Comunicació

Branding, Disseny Gràfic, Il·lustració.

Woodbern és un artista artesà que treballa amb fusta. El seu estil se centra en la fusió d'elements orgànics amb elements geomètrics. Aquest contrast és el que conforma el caràcter de la seva obra i el fa únic.

Briefing

Creació de logotip per a l’artista. La intenció és expressar el seu estil a través del logotip, fugint d’una simple reproducció de les seves peces, sintetitzant i conceptualitzant-lo.

Desenvolupament

Inicialment, s’opta per crear propostes que facin al·lusió a la fusta, la matèria primera que utilitza l’artista, amb un estil minimalista i senzill per a crear contrast amb la seva obra, sovint molt recarregada i orgànica, amb la intenció de no treure-li protagonisme, ja conviuran normalment en les seves aplicacions. Aquestes propostes s’elaboren a partir de línies simples, formes buides i tipografies de pal sec perquè no tinguin un impacte visual que pugui treure protagonisme a l’obra. Posteriorment, en una segona lectura, pensant que cal dotar el logotip de major caràcter perquè sigui representatiu, es decideix introduir en el logotip el contrast entre l’estil orgànic i geomètric que el caracteritza com a artista, sense perdre el concepte de senzillesa i minimalisme que permet la convivència del logotip amb l’obra sense treure-li protagonisme.

Proposta Final

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!