TRAM Barcelona

Animació

TRAM Barcelona

10 de maig de 2023

KOFFEE Comunicació

Animació, Il·lustració, Vídeo

Projecte d'animació per a TRAM Barcelona, el tramvia metropolità de la ciutat de Barcelona. A l'encàrrec se'ns demana crear una sèrie de vídeos corporatius animats per explicar els avenços tecnològics que s'incorporen als tramvies.

En primer lloc, es treballa la proposta gràfica que marcarà l'estètica general dels vídeos. Aquesta proposta es treballa amb un estil minimalista, corporatiu i modern per comunicar aquestes innovacions de manera fresca i propera sense perdre la formalitat que aquest àmbit requereix. S'utilitzen els colors corporatius per treballar l'univers de la marca i es genera un llenguatge gràfic que s'aplicarà sota el mateix criteri a tots els vídeos del projecte.

Paral·lelament, es crea un branding secundari per al projecte, titulat TRAM Innova, per aglutinar tots els materials comunicatius relacionats amb els projectes d'innovació al TRAM.
El resultat són una sèrie de vídeos de 60 segons que aconsegueixen transmetre de manera breu i concisa les innovacions tecnològiques al TRAM, amb un llenguatge proper i fàcil d'entendre, perquè tothom pugui conèixer i entendre les millores al servei que impliquen.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!